Kauppalan Kierros

KAUPPALAN KIERROS

Lähde kiertämään ja tutustumaan Loimaan palveluihin hauskan kuva-arvoitus-leikin avulla.

Loimaan Kauppalasta löytyy vaikka mitä. Nyt on hyvä hetki laittaa tennarit jalkaan ja jalkautua tutustumisretkelle Kauppalan palvelujen ääreen. Karttaan tähdellä merkityt TÄHTIYRITYKSET (joissa myös karttoja jaetaan) ovat mukana kuva-arvoituksina ja jokainen yritys on lahjoittanut peliin ”hyvän joulumielen” tuote-/lahjakorttipalkinnon, jotka arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken joulukuun puolessa välissä. Merkitse kuvassa oleva kirjain oikean TÄHTIYRITYKSEN nimen kohdalle kartan takapuolella ja palauta kartta johonkin tähtiyrityksistä 15.12. mennessä niin olet mukana arvonnassa. Kuvat löytyvät tämän sivun oikeasta reunasta (klikkaa kuva suuremmaksi).

Pääasia on pitää hauskaa ja kiertää Loimaalaisia liikkeitä hymy huulilla. Osallistuminen arvontaan ei vaadi täydellistä suoritusta.

Luvassa on kuitenkin erikoispalkinto, joka arvotaan kaikkien niiden kesken jotka saavat kaikki TÄHTIYRITYKSET oikein!

Peliä voi jatkaa arvonnan jälkeenkin. Kierrätä kaikki mummot ja vaarit ja lapset ja sukulaiset ja tutut kauempaakin ihmettelemässä mitä kaikkea Loimaan Kauppalasta löytyy!

Ohjeet

Kun TÄHTIYRITYS ja kuva kohtaavat, merkitse kuvan kirjain kartan takapuolella olevaan Kauppalan jäsenyritysluetteloon kyseisen yrityksen kohdalle.

Palauta kartta viimeistään 15.12.2020 johonkin tähtiyrityksistä niin olet mukana tuote-/lahjakortti palkintojen arvonnassa.

HUOM! Karttaan tulee laittaa myös kohdat Nimi, Puhelinnumero, Sähköpostiosoite, jotta palkinnot saadaan arvottua.

Kauppalan Kierroksen kartta

Aukaise kartta isona klikkaamalla kuvaa

Kauppalan Kierroksen Tähtiyritysten kuvat

Klikkaa kuva suuremmaksi

Kaupungin kokoinen ostoskeskus - Loimaan Kauppala
© Loimaan Kauppa ja Palvelut Yhdistys ry - Trival Oy
Verkkopalvelun Tietosuojaseloste
Jäsenrekisterin Tietosuojaseloste