PAIKALLISET PALVELUT MUKAUTUVAT KORONAAN

Julkaistu 16.04.2020

Viimeiset viikot ovat kohdelleet yhteiskuntaamme taloudellisen toiminnan pysähtymisellä ja yrittäjät ympäri maailman ovat haasteiden kourissa. Monet ovat hätää kärsimässä. Se on huolestuttavaa ja tulevaisuuden kuvat luovat murhetta usealle meistä.

Onneksi on ollut myös nähtävissä, että osa yrityksistä ja yrittäjistä ovat ottaneet tämän tilanteen uusiutumishaasteena. Osa on pystynyt uusiutumaan nopeasti ja siksi jatkavat toimintaansa eri muodossa kuin ennen. Etätyö, siitä puhutaan nyt kaikkialla.

Mutta etätyö, se ei sovi kaikille toimialoille ja uusiutumisen tarve on vieläkin suurempi näille yrittäjille, kun on tarve uusia omaa lähestymistapaa myyntiin ja palveluiden tuottamiseen liittyen.

 

KULUTTAJAT JA YRITTÄJÄT YHTEISTYÖLLÄ TULOKSIIN

Olemme nähneet lyhyessä ajassa monen toimijan kehittymistä, innovatiivisuutta ja kekseliäisyyttä kaaoksen keskellä. Hyvänä esimerkkinä on eräs jäsenemme, joka viime viikolla kertoi palvelunsa muutoksista paikallislehdessä. Tällainen palvelumallin avaaminen asiakkaille, julkisesti, avoimesti ja yhteistyöhön kannustaen, on juuri sitä yhteishenkeä mitä kaikki tarvitsevat tässä kohtaa.

Yritysten ja sen asiakkaiden yhteistyö voi olla monelle yritykselle pelastus, joten me Loimaan Kauppalassa kehotamme teitä yrittäjiä sekä teitä kuluttajia ratkomaan sosiaalisen etäisyyden ja terveysvaaran tuomia haasteita yhdessä. Palveluille on edelleen tarve ja tällä hetkellä niitä on paras ostaa paikallisesti, koska se auttaa omaa asuinyhteisöäsi ja samalla minimoi tartuntariskejä. Paikallisia palveluja voi toimittaa korona-aikanakin, kunhan pidämme huolta hygieniasta, sopivasta kanssakäymisestä ja jos on kipeä olo, niin siirrämme tapaamista myöhemmäksi toistemme suojelemiseksi.

Ottakaa kuluttajat rohkeasti yhteyttä paikallisiin yrityksiin ja sopikaa palvelujen toimittamisesta itsellenne turvallisella tavalla – yksityiskäynnein, kotiinkuljetuksina tai jonain muuna mikä sopii sekä sinulle että palveluntarjoajalle. Yhdessä nostamme Suomen takaisin talouden kasvuun ja se on meidän kaikkien etu!

 

PIDETÄÄN PALVELUT LÄHELLÄ

 

Kannustavin terveisin,

Loimaan Kauppalan puolesta

 

-Ville

 

Ville Manner on Loimaalle TV-ohjelman tiimoilta muuttanut kansainvälisesti kokenut yrityskehittäjä, yrittäjä ja vaikuttaja.

Takaisin blogiin
Kaupungin kokoinen ostoskeskus - Loimaan Kauppala
© Loimaan Kauppa ja Palvelut Yhdistys ry - Trival Oy
Verkkopalvelun Tietosuojaseloste
Jäsenrekisterin Tietosuojaseloste