Wanha Pankkisali

Wanha Pankkisali

Yritysten taloushallintopalvelut ja tilintarkastukset

Wanha Pankkisali on idyllinen vuokrattava juhla- kokous- ja koulutustila Loimaan keskustassa, osoitteessa  Vesikoskenkatu 4. Istumapaikkoja on jopa 60 juhlijalle, mutta parhaiten tila toimii n. 30-50 juhlijan voimin. Tilassa on ns. lämmityskeittiö kahvinkeittimineen, jääkaappeineen, astianpesukoneineen ja uuneineen. Vuokraan sisältyy astioiden käyttö, astioita on 60 henkilölle. Vuokraajalle kuuluu tilan siistiminen juhlien jälkeen. Koska Wanhan Pankkisalin yläkerrassa on asuinkiinteistöjä, äänekäs juhliminen klo. 22 jälkeen on kiellettyä. Parhaiten tilaan sopivatkin juhlat kuten ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaisjuhlat, siunaustilaisuudet tai syntymäpäiväjuhlat.

Avaimen tilaan saa juhlia edeltävänä päivänä, jotta tilan voi somistaa/ koristella mieleisekseen (riippuen edeltävän päivän varaustilanteesta). Vuokrahinta koko tilalle on 150-250 euroa. Vuokrahinta määräytyy avaimen palautuksen mukaan (saman vrk:n puolella palautettu avain 150 euroa, seuraavana päivänä palautettu avain 250 euroa). Tila on mahdollisuus vuokrata kokouksille/ koulutustilaisuuksille myös 20 euroa/ alkava tunti. Tällaiseen käyttöön tila sopii myös mainiosti.

Ota yhteyttä rohkeasti. Mielellämme esittelemme paikan, jotta näet, soveltuuko se tarkoituksiisi. Parhaiten tavoitat viestillä. 040-5905400 (Marko Leppänen) tai 0400-876511 (Kirsi Salminen). Löydät meidät myös facebookista nimellä Wanha Pankkisali.

Yhteystiedot

Vesikoskenkatu 4
32200 Loimaa
p. 040 590 5400 (Marko Leppänen)
p. 0400 876 511 (Kirsi Salminen)

www.facebook.com/WanhaPankkisali/

Kaupungin kokoinen ostoskeskus - Loimaan Kauppala
© Loimaan Kauppa ja Palvelut Yhdistys ry - Trival Oy
Verkkopalvelun Tietosuojaseloste
Jäsenrekisterin Tietosuojaseloste